A.S.F. Accounting I.K.E.

Ταυτότητα

Η ASF ACCOUNTING I.K.E. ιδρύθηκε το έτος 2005 από οικονομολόγους με 25ετή επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία και αποτελεί μία ισχυρά αναπτυσσόμενη ελληνική λογιστική-φοροτεχνική εταιρεία. Η ASF παρέχει ένα ευρύ φάσμα λύσεων που καλύπτει εξ’ ολοκλήρου τα πεδία των Λογιστικών, Φορολογικών, Εργασιακών-Μισθοδοτικών, Χρηματοοικονομικών και Συμβουλευτικών Υπηρεσιών προς νομικά και φυσικά πρόσωπα, απευθυνόμενη σε εταιρείες, ομίλους, οργανισμούς και φορείς του Ιδιωτικού και του ευρύτερου Δημοσίου τομέα.

Φιλοσοφία

Η ειδοποιός διαφορά που καθιστά την εταιρεία μοναδική έγκειται στον συνδυασμό της οικονομικής γνώσης και σκέψης με την επιστήμη της διοίκησης επιχειρήσεων. Ουσιαστικά, δεν περιοριζόμαστε στην απλή λογιστική αποτύπωση ή τις κοινές φοροτεχνικές εργασίες, αλλά στην εύρεση των κατάλληλων μεθόδων και πρακτικών, που θα «απογειώσουν» την επιχειρηματική πορεία των πελατών μας. Η ομάδα μας εξειδικεύεται στη επίλυση σύνθετων φορολογικών υποθέσεων και την κατάρτιση του βέλτιστου οικονομικού και λογιστικού σχεδιασμού για εκείνους που μας αναθέτουν την υποστήριξη των δραστηριοτήτων τους. Προϋπόθεση για την ως άνω προσέγγιση και συγχρόνως διαρκής επιδίωξη της διοίκησης της εταιρείας συνιστά η συνεχής ενημέρωση, επιμόρφωση και αναβάθμιση της τεχνογνωσίας μας σε ζητήματα φορολογικής και εργατικής νομοθεσίας, οικονομικών και λογιστικών εξελίξεων, συνθηκών αγοράς και επενδύσεων. Αυτό επιτυγχάνεται, εξάλλου, μέσω σταθερών συνεργασιών με αναγνωρισμένους εκπαιδευτικούς οργανισμούς και συμμετοχής σε πληθώρα από ειδικές ημερίδες και σεμινάρια, ενώ ως επιστέγασμα στην αδιάλειπτη κατάρτιση λειτουργεί και ο πλήρης εναρμονισμός με τις τεχνολογίες αιχμής και τα πλέον προηγμένα πληροφοριακά συστήματα. Αποτέλεσμα των στρατηγικών αυτών, η εμπιστοσύνη που δείχνουν στην ASF περισσότεροι των 200 πελατών από την πλειοψηφία των κλάδων της επιχειρηματικής δραστηριότητας με έμφαση στους τομείς της βιομηχανίας, των τροφίμων, του λιανικού και χονδρικού εμπορίου, της υγείας, των κατασκευών, των εθνικών και διασυνοριακών μεταφορών, της ενέργειας, του τουρισμού.

Δομή - Οργάνωση

Στην πολυετή πια λειτουργία της εταιρείας μας, έχει συγκροτηθεί ένα ευέλικτο δίκτυο γραφείων, αλλά και ένα πολυσχιδές σχήμα δεκαπέντε (15) συνολικά εταίρων, στελεχών και συνεργατών οικονομολόγων, λογιστών-φοροτεχνικών, δικηγόρων, μηχανικών και χρηματοοικονομικών συμβούλων. Σε επίπεδο οργάνωσης, η ASF απαρτίζεται από τέσσερα (4) διακριτά, αλλά συνεργαζόμενα μεταξύ τους τμήματα παροχής υπηρεσιών: το Λογιστικό, το Φορολογικό, το Μισθοδοτικό και το Χρηματοοικονομικό. Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στην «καρδιά» της πόλης της Έδεσσας σε ένα νεόδμητο κτίριο γραφείων επί της οδού Τσιμισκή 31 και παράλληλα λειτουργούν γραφεία αφενός στη Θεσσαλονίκη επί της οδού Γιαννιτσών 31 & Πατριάρχου Κυρίλλου (μέγαρο Αλέξανδρος), αφετέρου στα Γιαννιτσά επί της οδού Δ. & Μ. Παπαδόπουλου 4. Αμφότεροι οι χώροι μας χαίρουν πλήρους εξόπλισης, εφοδιασμένοι με προσωπικούς υπολογιστές, σταθμούς εργασίας και έντυπο ή ηλεκτρονικό υλικό (βιβλία, σημειώσεις) για το σύνολο της επιστημονικής μας ομάδας. Φυσικά, η εταιρεία διατηρεί στρατηγικές συνεργασίες με συναδέλφους από τα μεγαλύτερα επιχειρηματικά κέντρα της Ελλάδας στο πλαίσιο της πληρέστερης κάλυψης των πελατών της.

Αξίες & Στόχοι

Η ASF αποβλέπει σε ισχυρές και μακροχρόνιες σχέσεις που προσδίδουν προστιθέμενη αξία στις επιχειρήσεις και τους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται, ενώ ταυτόχρονα συμβάλλουν στην ποσοτική και ποιοτική εξέλιξη του πελατολογίου μας. Στοχεύοντας αέναα στην επιχειρηματική αριστεία, η ομάδα μας εξακολουθεί και παρέχει τα ιδανικότερα επιστημονικά εχέγγυα για την ανάπτυξη μίας επιχείρησης μέσω ειδικά προσαρμοσμένων οικονομικών συμβουλών και υπηρεσιών από το στάδιο της ίδρυσης, της εδραίωσης στην αγορά μέχρι και αυτό της κατάκτησης και διατήρησης της κορυφής.

Ανθρώπινο Δυναμικό

Αθανάσιος Βύρος

Managing Partner, Co-founder

Ο κ. Αθανάσιος Βύρος είναι οικονομολόγος, εκ των ιδρυτών, διευθύνων εταίρος και συν-επικεφαλής της επιστημονικής ομάδας της ASF. Γεννήθηκε το 1971 και ολοκλήρωσε τις σπουδές του στη Σχολή Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Είναι κάτοχος άδειας ασκήσεως Οικονομολογικού Επαγγέλματος και εγκεκριμένος Λογιστής Α’ Τάξης από το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας, του οποίου είναι και ενεργό μέλος. Ξεκίνησε την καριέρα του ως βοηθός Λογιστή σε λογιστικές-φοροτεχνικές εταιρείες και γραφεία της Θεσσαλονίκης και εν συνεχεία μεταπήδησε στον κλάδο της τεχνολογίας, ως στέλεχος της Οικονομικής & Λογιστικής Διεύθυνσης της Alfanet A.E., μίας από τις μεγαλύτερες εταιρείες ηλεκτρονικών υπολογιστών στην Ελλάδα. Συνέχισε από την ίδια θέση στον εμπορικό κλάδο και συγκεκριμένα στην Π. Κατσαρός Α.Ε.Β.Ε., μία από τις κορυφαίες ελληνικές εμπορικές εταιρείες γεωργικών μηχανημάτων. Το 2006, μετακινήθηκε στον τομέα της βιομηχανίας και ειδικότερα στη Δαναΐς Α.Ε., ηγέτιδα εξαγωγική εταιρεία κονσερβοποιημένων φρούτων, όπου διατέλεσε Διευθυντής Λογιστηρίου (Account Manager) για μία τριετία. Από το 2009 και για έξι συναπτά έτη, χρημάτισε Οικονομικός Διευθυντής (Group’s CFO) της Ecofood A.E., ενός από τους δυναμικότερα αναπτυσσόμενους ευρωπαϊκούς ομίλους επεξεργασίας σαλιγκαριών και εμφιάλωσης νερού & μη αλκοολούχων ποτών με παραγωγικές μονάδες σε Ελλάδα, Γαλλία, Σερβία και ΠΓΔΜ. Το 2015 αποχώρησε από τον όμιλο, ώστε να αφοσιωθεί εξ’ ολοκλήρου στην ASF, μία ισχυρά αναπτυσσόμενη ελληνική λογιστική-φοροτεχνική και συμβουλευτική εταιρεία με γραφεία σε Έδεσσα, Θεσσαλονίκη και Γιαννιτσά, της οποίας είναι συνιδρυτής και βασικός εταίρος από το 2005. Έκτοτε, έχει παράσχει φορολογικές, χρηματοοικονομικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες σε περισσότερες από 150 επιχειρήσεις, ομίλους και οργανισμούς του Ιδιωτικού και του ευρύτερου Δημοσίου τομέα με έμφαση στους κλάδους της βιομηχανίας, του χονδρικού και λιανικού εμπορίου, της υγείας, της ενέργειας, των κατασκευών, των μεταφορών και του τουρισμού, αλλά και σε ΟΤΑ και ΝΠΔΔ. Επιπλέον, είναι επικεφαλής του Χρηματοοικονομικού τμήματος της εταιρείας. Σήμερα, παραμένει οικονομικός και φορολογικός σύμβουλος σε μία πληθώρα από μεγάλες επιχειρήσεις των ως άνω κλάδων του Ιδιωτικού και του Δημοσίου τομέα. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

Φίλιππος Παρούτογλου

Partner, Co-founder

Ο κ. Φίλιππος Παρούτογλου είναι οικονομολόγος, συνιδρυτής και συν-επικεφαλής της επιστημονικής ομάδας της ASF. Γεννήθηκε το 1970 και έλαβε πτυχίο στις Οικονομικές Επιστήμες από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, από το οποίο κατέχει άδειες ασκήσεως Οικονομολογικού Επαγγέλματος και εγκεκριμένου Λογιστή Α’ Τάξης, αντίστοιχα. Ξεκίνησε την καριέρα του ως βοηθός Λογιστή σε επιφανείς ιδιωτικές εταιρείες της Θεσσαλονίκης και εν συνεχεία εργάστηκε σε οικονομικές και λογιστικές διευθύνσεις επιχειρήσεων του κατασκευαστικού και ευρύτερα τεχνικού, κυρίως, κλάδου. Αργότερα, μετακινήθηκε στον τομέα της μεταποίησης, ως οικονομικό στέλεχος της Ένωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών Αλμωπίας. Διαθέτει, επίσης, εκτεταμένη εμπειρία σε έργα και υπηρεσίες προς φορείς και οργανισμούς του ευρύτερου Δημοσίου τομέα, συμπεριλαμβανομένων μεταξύ άλλων ΟΤΑ, ΝΠΔ, Μονάδες Υγείας κλπ., έχοντας εργαστεί σε οικονομικές υπηρεσίες οργανισμών της τοπικής αυτοδιοίκησης. Από το 2005, είναι συνιδρυτής της ASF, η οποία δραστηριοποιείται δυναμικά μέσω τριών γραφείων σε Έδεσσα, Θεσσαλονίκη και Γιαννιτσά σε ένα ευρύ φάσμα λογιστικών, φορολογικών, μισθοδοτικών, χρηματοοικονομικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών, απευθυνόμενη στον Ιδιωτικό και το Δημόσιο τομέα. Επιπλέον, είναι επικεφαλής του τμήματος υπηρεσιών προς το Δημόσιο τομέα της εταιρείας. Στο πλαίσιο αυτό, αποτελεί σήμερα οικονομικός και φορολογικός σύμβουλος πλήθους επιχειρήσεων και οργανισμών από τη μεγαλύτερη μερίδα των κλάδων της σύγχρονης ελληνικής επιχειρηματικής δραστηριότητας. Είναι παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών.

Στέλλα Παπαστεργίου

Head of Thessaloniki Office

Ιωάννα Τζήγκα

Head of Accounting Department

Ηλιάνα Γοργότσια

Payroll Supervisor

Θεανώ Μουτσάρα

Assistant Accountant, Accounting & Tax Department

Ιωάννα Κωνσταντινίδου

Assistant Accountant, Accounting Department

Σύλβια Μακρίδου

Payroll Supervisor

Χρύσα Γεωργίου

Head of Investments Department

Γιώργος Ράδης

Assistant Accountant

Κωνσταντίνα Βολογιάννη

Assistant Accountant

Εβίτα Παυλίδη

Assistant Accountant

Γιώργος Μιχαηλίδης

Back Office

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΣΠΑ 2014-2020 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Icon
elGreek